Over FALKO

DE SUPERIEURE EIGENSCHAPPEN VAN THERMOPLASTISCHE COMPOSIETEN, NU BINNEN HANDBEREIK VOOR ELK PRODUCTIEPROCES

Tot voor kort was het toepassen van thermoplastisch composiet een kostbaar werk. Daar maakt de technologie van FALKO een eind aan. FALKO is gericht op het verwerken van UD-tape tot halffabricaten. Deze zijn direct klaar voor gebruik in consolidatieprocessen in o.a. aerospace en automotive, waar gewicht en sterkte van cruciaal belang zijn.

 

FALKO maakt het verwerkingsproces van thermoplastisch composiet sneller, betrouwbaar en kostenefficiënt. Het volcontinu lassen van smal versneden UD-tapes op basis van ultrasone lastechnologie is een unieke en baanbrekende innovatie, die eindeloze mogelijkheden biedt in talloze industrieën, van windmolens tot hockeysticks. Waar liggen voor u de kansen?

Diverse technologieën worden gecombineerd om het ultieme kwaliteit laminaat te garanderen. Met slitting worden defecten uit het UD-tape verwijderen en gereed gemaakt voor tapelaying. FalkoCAD CAD/CAM-software bepaalt de optimale legstrategie. Een real-time gap– en laminaatverificatiesysteem verifieert het gehele laminaat en de positie van elk individuele UD-tape tijdens de productie. U bent dus verzekerd van de hoogst haalbare kwaliteitstandaarden.

NOG NOOIT WAS EEN LICHTGEWICHT TEGELIJK ZO’N KRACHTPATSER

  • Het thermoplastisch composiet wordt verwerkt met een extreem hoge nauwkeurigheid tot op tienden van millimeters.
  • FALKO last op basis van continue ultrasone lastechnologie: veiliger, accurater en goedkoper dan veel andere alternatieven.
  • Onze FalkoCAD CAD/CAM-software bepaalt de optimale legstrategie voor tapelaying, waarna we tot 450 m2 per uur kunnen produceren.
  • Een real-time verificatiesysteem controleert het gehele laminaat en de positie van elk individuele UD-tape tijdens de productie
"Ontdekken hoe FALKO jouw bedrijf sterker maakt?"
Kalong He Business Developer
Neem contact op